Welkom leuk mens!

Je hebt vast al van alles gehoord over het Permanent Beta Festival van degene die je dit linkje heeft doorgestuurd. Make no mistake: dat jij uitgekozen bent betekent dat je een Heel Bijzonder Iemand moet zijn. En daar houden wij van!

 

Maar wat maakt dit festival nu zo magisch?

Eigenlijk moet je dat gewoon ervaren. De workshops, het kampvuur, het heerlijke eten... en de mensen. We kunnen het niet uitleggen, maar het is wonderlijk én echt helemaal anders dan alle andere festivals die je ooit hebt meegemaakt. Want:

 • Het is een DIY festival
  We bouwen samen de magie - en we ruimen het ook samen weer op. Iedereen is crew. Het festival wordt gemaakt door wat de deelnemers inbrengen. Iedereen draagt bij en werkt samen vanuit zijn eigen disciplines, interesses en talenten. Radicale zelforganisatie. If you see a job it’s yours!
 • Durf te vragen, durf te delen
  Het PBF is open source in het echt. Een kruisbestuiving tussen verschillende netwerken en mensen. Op het festival werken we niet met geld maar met sociaal kapitaal, dat zorgt ervoor dat we allemaal waarde kunnen creëren én ontvangen. Laat zien wie je bent en vraag vooral wat je echt wilt. Er zijn altijd genoeg mensen die willen helpen - ook als je voor het eerst komt!
 • Leave no trace
  We laten het bos schoner achter dan dat we het aantroffen. We ruimen onze eigen rommel op en behandelen het bos met respect.
 • Wees lief
  Zorg goed voor elkaar en voor jezelf. Iedereen is welkom om mee te doen & het festival mee vorm te geven.

Kun je je hierin vinden en gaat je hart sneller kloppen van deze principes? Dan hebben we jou, als Heel Bijzonder Iemand, daar graag bij.

Dus... wil je met ons festivallen?

JA, IK WIL