Vraag en antwoord

Wat kan ik verwachten van het kampeerterrein?

Er zijn verschillende kampeerveldjes waar je je tent of caravan neer kunt zetten. Je kunt ook in een van de tipi’s slapen, knus en gezellig met andere mensen. Daar word je wel rond half 11 ’s ochtends uit je bed getrommeld, omdat om 11 uur de eerste workshops beginnen. Maar ja, een gratis wekservice included! Wie wil dat nou niet? (Het is trouwens een aanrader om ’s ochtends vroeg als veel mensen nog slapen even je hoofd te steken in zo’n tipi. Erg vertederend al die slapende hoopjes mens).

Zijn er douches, toiletten… en een hottub?

Het festival vindt plaats op het natuurkampeerterrein Uteringskamp van Staatsbosbeheer. Dit betekent dat er genoeg douches en wc’s zijn. Grootverpakkingen wc-papier zijn aanwezig, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken. Mocht je naast een lekkere warme douche nog meer behoefte hebben aan ontspanning, dan kan je ook in een hottub plonzen en heerlijk ontspannen in de sauna pipo wagen.

Zijn er ook hotels en Bed & Breakfasts in de buurt?

Mocht je een hekel hebben aan kamperen dan kun je ook een hotelletje of huisje in de buurt boeken. Bijvoorbeeld bij hotel Bieze in Borger. Alles daar al volgeboekt? Of toch liever zelf een hotelkeuze maken? Via deze link krijg je direct een aantal hotels te zien in de omgeving van het festival. Overigens hebben bijna alle mensen die vorig jaar niet op het terrein sliepen besloten dat dit jaar wel te doen. Op die manier beleef je het festival gevoel nog beter!